Valentina Ilić - ManpowerGroup

Moje ime je Valentina Ilić, nekadašnji sam student Univerziteta Singidunum. Nakon završenih osnovnih studija Poslovnog fakulteta, na smeru Marketing i trgovina, usavršavanje u domenu svojih interesovanja sam nastavila na master studijama, na smeru Menadžment ljudskih resursa.
 
Pored osnovnih fakultetskih aktivnosti, veliki uticaj na razvijanje mojih poslovnih veština i prvih poslovnih koraka je imalo tromesečno iskustvo u agenciji za trening i razvoj H.art, kao i iskustvo u studentskoj organizaciji AIESEC, gde sam aktivnim učešćem na više različitih projekata shvatila da je oblast ljudskih resursa pravac u kom želim da se moja dalja karijera razvija.
 
Zahvaljujući uzajamnoj saradnji sa profesorima na Univerzitetu Singidunum, dobila sam priliku danakon završenoginternship programa u trajanju od pet meseci postanem deo tima u kompaniji ManpowerGroup, na poziciji Permanent Placement Consultant, koja je lider na tržištu u oblasti ljudskih resursa.
 
ManpowerGroup je multinacionalna kompanija poreklom iz SAD-a, sa sedištem u Milvokiju. Preko 65 godina, pružamo kompanijama sveobuhvatna rešenja iz oblasti ljudskih resursa. Sa predstavništvima u preko 80 zemalja širom sveta, ManpowerGroup predstavlja globalnog lidera u oblasti privremenog i stalnog zapošljavanja, obezbeđujući organizacijama svih veličina kontinuirana kadrovska rešenja kako bi poboljšali poslovnu spremnost i konkurentnost. ManpowerGroup u Srbiji je prihvatila i primenila globalne najbolje prakse, i od 2008. godine kada smo ušli na tržište, dokazali smo i razvili našu ekspertizu na najvišem mogućem nivou. ManpowerGroup pomaže kompanijama da upravljaju promenljivim potrebama za talentima na današnjem tržištu rada u kome brzi pristup adekvatnim kadrovima predstavlja jaku konkurentnu prednost. Već nekoliko godina zaredom, ManpowerGroup je jedina kompanija u ovoj oblasti proglašena za najetičniju kompaniju u svetu od strane Ethisphere Instituta. ManpowerGroup je visoko rangirana na Fortune 500 listi koja sadrži najveće američke kompanije, a istovremeno se nalazi na listi najvećih svetskih kompanija.
 
Za više informacija posetite www.manpower.rs.
 
valentina-ilic-1
 
Moja poruka budućim studentima jeda u toku studiranja iskoriste sve mogućnosti koje im Univerzitet Singidunum pruža, prvenstveno otvoren pristup profesora i podrška koju pružaju studentima u sticanju znanja i iskustava koji su van okvira izabranog studijskog programa. Nakon uspešno završenih studija i dosadašnjeg iskustva koje sam stekla, mogu da potvrdim da mi je Univerzitet Singidunum pružio temelje da svoju karijeru počnem i nastavim da gradim sa velikom motivacijom ka uspehu.