Senka Radović - Hyatt Regency Dubai

Moje ime je Senka Radović. Već godinu dana radim kao recepcioner u Club Olympus Spa u Hyatt Regency Dubai and Galleria. Iskustvo u Hyatt-u je izuzetno pozitivno i korisno. Pre svega, radim u multikulturnoj sredini koja podrazumeva rad sa kolegama i gostima koji su iz različitih govornih, kulturoloških, religioznih i geografskih područja. To je dosta uticalo na izgradnju moje ličnosti i obogaćivanje licne kulture i znanja. Moja pozicija zahteva konstantan kontakt sa gostima, davanje informacija vezanih za naš hotel, ali i Dubai, prodaju spa tretmana i proizvoda kao i članarine za naš Spa. Pored Spa sadrzaja na raspolaganju našim gostima su i teretana, bazen i teniski tereni. U skladu s tim ja sam zadužena za koordinaciju osoblja na pomenutim lokacijama, bukiranje i naplatu svih treninga koje oni izvode.

Hyatt, kao jedan od svetski najpoznatijih hotelskih lanaca, pruža odlične uslove za rad i razvoj ličnosti. Brojni treninzi i obuke iz razlicitih oblasti omogućavaju svakom zaposlenom konstantno usavršavanje.

Hyatt Regency je prevashodno namenjen poslovnim gostima koji se, zbog blizine aerodroma često odlučuju upravo za naš hotel. Usluga u hotelu sa 5 zvezdica mora biti na izuzetno visokom nivou i zahvaljujući hotelskim standardima nema odstupanja u kvalitetu pružene usluge.

Diplomirani sam ekonomista Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment Univerziteta Singidunum. Tokom 4 godine studija i praktične nastave stekla sam veoma korisno znanje i iskustvo koje mi je bilo od koristi, kako prilikom intervjua za trenutni posao, tako i tokom prethodnih godinu dana rada na istom. Znanje stečeno na stručnim predmetima i iz oblasti stranih jezika mi je u više navrata bilo od velike koristi. Svima bih preporučila da se fokusiraju na učenje jezika jer će vam to biti ključno za bilo koju poziciju, u bilo kojoj oblasti. Na Univerzitetu Singidunum svima se pruža prilika da usavrše strane jezike, naročito stručnu terminologiju. Iskoristite je!