Nikola Despotović - Metropol Palace

Moje ime je Nikola Despotović diplomirani sam ekonomista Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment, Univerziteta Singidunum.

 

Trenutno sam zaposlen u hotelu “Metropol Palace” u Beogradu kao predstavnik banket prodaje. Inače, imam više od sedam godina internacionalnog iskustva u hotelskoj industriji.

 

Profesionalnu karijeru sam razvijao stičući iskustvo na pozicijama supervizora banketa i šefa restorana u hotelu Metropol Palace Beograd, kojipripada luksuznoj kolekciji jednog od najvećih svetskih korporativnih hotelskih lanaca na svetu ‘’Starwood’’.

 

Prethodno radno iskustvo u ovoj vrlo intezivnoj i interesantnoj industriji sticao sam kroz rad u hotelima visoke kategorije sa četiri i pet zvezdica od kojih su neki “Crowne Plaza” Beograd, kao i“Grecotel Mandola Rosa Suites & Villas” koji je član prestižne i vodeće hotelske organizacije na svetu "Leading Hotels of the World".

 

Znanja stečena na Univerzitetu Singidunum su mi puno pomogla u redefinisanju poslovnih ciljeva. Mogućnost razvoja poslovnih veština i kompetencija kroz obavljanje stručne prakse kao i dodatna usavršavanja u vidu seminara i radionica koje je Univerzitet organizovao pomogla su mi da unapredim svoj poslovni profil, da steknem i usavršim neophodne poslovne veštine, ali i da steknem brojne kontakte sa kojima i danas sarađujem.