Nemanja Stojanović - Al Ain Properties, Abu Dabi

Moje ime je Nemanja Stojanović, diplomirao sam na Univerzitetu Singidunum na osnovnim studijama na Fakultetu za turistički i hotelijerski menadžment, kao i na master studijama na studijskom programu Marketing i trgovina.

Radim u Ujedinjenim Arapskih Emiratima za firmu Al Ain Properties, Abu Dabi u odseku menadžmenta upravljanja nekretnina (property management).

Već 3 godine sam u ovoj kompaniji, lideru na polju nekretnina u glavnom gradu Abu Dabiju i UAE.

Firma poseduje preko 30 nekretnina, od rezidencijalnih i poslovnih luksuznih zgrada,hotela, vila naselja, čaki škola i komercijalnih parkova.

Moj posao je vrlo dinamičan i u svakodnevnom sam kontaktu sa ljudima. Posao se zasniva na unapređenju satisfakcije korisnika i menadžmentu svih službi koje funkcionišu u okviru nekih od tih objekata - od recepcije, konsijerža, rekreativnog centra, službe održavanja, čićenja do onih dodatnih usluga koje se pružaju stanarima, a to su : housekeeping, pranje automobila, bukiranje prevoza, turističkih tura, hemijskog čišćenja do organizacije događaja za stanare. Takođe sam zadužen za marketing i promociju kao i stvaranje novog uslužnog brenda kompanije.

Pre Emirata, radio sam u Americi, Malti, Kataru i Srbiji uvek u hotelskoj industriji što mi je pomoglo da se oformim kao ličnost i steknem iskustva iz različitih zemalja i kultura koje i danas primenjujem u svom radu.

Studiranje na Univerzitetu Singidunumu mi je donelo samo pozitivne strane, pre svega kroz savremeni način učenja i pristupa studentima. Dosta naučenog iz stručnih predmeta primenjujem u svom poslu i često se prisetim fakulteta, posebno kada se sretnem sa situacijama o kojima sam čitao u knjigama i učio na fakultetu.