Nemanja Đorđić - DHL Express

Ja sam Nemanja Đorđić i radim u sedištu kompanije DHL Express za Evropu koje se nalazi u Nemačkoj.

Pre nekoliko godina želja mi je bila da se bavim treninzima i razvojem zaposlenih i unapređenjem organizacione kulture i celokupno iskustvo na Univerzitetu Singidunum me je dovelo upravo dotle.

Trenutno imam priliku da radim u okviru DHLovog programa za trening i razvoj zaposlenih CIS (Certified International Specialist) na nivou cele evropske regije. Opis posla mi pruža svakodnevne izazove i daje priliku da dođem u kontakt sa regionalnim menadžerima kompanije, pa je svaki dan nova prilika za učenje.

Nakon završenih osnovnih studija na Poslovnom fakultetu, upisao sam master na smeru Menadžment ljudskih resursa, kako bih stekao formalna znanja iz oblasti kojom želim da se bavim i Univerzitet mi je to umnogome omogućio kroz kvalitetan kurikulum i posredstvom profesora sa bogatim profesionalnim iskustvom i širokim znanjem iz pomenute oblasti.

nemanja-djordjic-dhl-express-2

Iz trenuntne perspektive mogu da kažem da se svaki trenutak uložen u nastavne i vannastavne aktivnosti višestruko isplatio. Tokom studija bio sam konstantno aktivan u Studentskom parlamentu i Centru za razvoj karijere gde sam kroz rad kao vršnjački edukator i na organizaciji prvog sajma zapošljavanja na Univerzitetu uspeo da dobijem prakse u kompaniji Ringier Axel Springer, agenciji za trening i razvoj H.art i revizorsko konsultantskoj kući EY, a kasnije i posao u kompaniji Manpower.

Više od 3 godine bio sam aktivan član studentske organizacije AIESEC na Univerzitetu Singidunum, a tokom 2015. godine i njen predsednik, što mi je dalo priliku da u realnom okruženju steknem prodajne, projektne, strateške i lidrske veštine, kao i veliki broj kontakata i prijateljstava u Srbiji i inostranstvu, kroz mnoge projekte koje smo radili, a naposletku i priliku u DHL-u.

nemanja-djordjic-dhl-express-1

Nakon svega mogu da kažem da mi je Univerzitet pružio sve što je potrebno da počnem karijeru kakvu sam oduvek želeo, a kolegama bih preporučio da sve prilike koje im se tokom studiranja pruže maksimalno iskoriste.