Dunja Petković - New Look Entertainment

Ja sam Dunja Petković, diplomirala sam na Poslovnom fakultetu Univerziteta Singidunum. Još kao student na praksi (od 2011. godine), počela sam da radim u domaćoj IT firmi New Look Entertainment, a sada sam u njoj i zaposlena i trenutno obavljam poslove marketing menadžera i Community Manager-a. Ova pozicija zahteva dobro poznavnje društvenih mreža, dobru informisanost o trendovima i naravno, dosta novih i svežih ideja. A ono što je najbitnije u vezi sa mojim poslom je da ja zaista radim ono što volim, a to je marketing!

Firma New Look Entertainment posluje od 2009. godine. Njen tim sačinjava grupa stručnih IT inženjera, programera, dizajnera iz art sektora, menadžera iz marketing sektora, kao i kreativnih ljudi iz razvojno–istraživačkog centra. NLE se bavi izradom aplikacija, portala, sajtova, online marketingom, a jedan deo firme bavi se i digitalnim izdavaštvom.

Studiranje na Univerzitetu Singidunum mi je omogućilo da steknem dosta iskustva kroz prakse na koje sam išla po preporuci profesora i asistenta sa Univerziteta. Kvalitetna predavanja i vežbe svakako su doprineli da steknem znanje koje primenjujem svakodnevno u okviru svog posla.