Katarina Ilić - hotel Square Nine

Zovem se Katarina Ilić i već dve godine svoja znanja sa Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment Univerziteta Singidunum imam prilike da pokažem i primenim u jednom od najluksuznijih hotela sa 5 zvezdica u Beogradu – Square Nine hotelu.

Poslednjih 6 meseci radim u odeljenju za rezervacije, a svoju karijeru sam započela radom na recepciji. Rad u dinamičnom okruženju kakvo inače vlada u turističkoj I hotelijerskoj industriji je nešto što mi pruža šansu da imam kontakt sa ljudima širom sveta i da kroz komunikaciju sa njima saznam šta je to što nama kao hotelu pomaže da budemo još bolji i na koji način zadovoljiti želje i potrebe svakog pojedinačnog gosta.

 

Remarkably uncommon - moto koji nas krasi kao člana lanca Leading Hotels of the World čini nas ponosim jer se izdvajamo po mnogim karakteristikama od ostalih beogradskih hotela, počevši od ambijenta, zaposlenih, standarda rada i personalizacije naše usluge.

 

Tokom rada na obe pozicije sam imala prilike da se susretnem sa brojnim izazovima, a u tome su mi pomogla znanja i veštine koje smo sticali na Univerzitetu Singidunum kroz predavanja na osnovnim i master studijama, konsultacije i savetovanja sa Centrom za razvoj karijere i kroz prakse i volontiranja u brojnim preduzećima iz struke.

 

Drago mi je da svoje iskustvo takođe mogu da prenesem na mlade nade i svoje kolege i trudim se da se iznova i iznova usavršavam na svim poljima kako bi mogla da idem u korak sa promenama koje se dešavaju u hotelskoj i turističkoj industriji.