Ivan Bastaja - Hotel Orašac Garni Beograd

Moje ime je Ivan Bastaja i trenutno sam zaposlen na poziciji operativnog menadžera hotela Orašac Garni u Beogradu.
Moj posao podrazumeva operativno vođenje svih sektora hotela kao i obezbeđivanje standardno visokog kvaliteta usluge koje je naš tim ispred sebe zacrtao.
 
Hotel Orašac Garni je nastao u želji vlasnika da napravi moderan, savremen hotel kao i lanac hotela u svojoj ponudi. Naša misija je izdvajanje od konkurencije uz primenu visokih standarda usluge u cilju zadovoljstva svakog gosta Orašac porodice.Hotel Orašac Garni u ponudi ima 21 sobu visokog kvaliteta i kategorizovan je sa 4 zvezdice u Srbiji.
 
 
Profesionalnu karijeru sam započeo još za vreme studija na Univerzitetu Singidunum obavljajući stručne prakse u Hotelima ’’Square Nine’’ i Hotelu ’’Zira’’ u kojem sam i dobio prvo zaposlenje. Rad u hotelskoj industriji je jako intenzivan i dinamičan pa me je dalji put vodio preko hotela ’’Evropa’’ do Hotela ’’Bacara Resorts and Spa’’ u Santa Barbari u Californiji.
 
Nakon povratka u Srbiju pravi izazov je predstavljalo vođenje pre opening faze jednog novog objekta i uvođenje u posao jednog novog, mladog kolektiva koji radi u našem hotelu.
 
hotel-orasac
 
U svemu tome su mi u značajnoj meri pomogla znanja stečena tokom studija na Univerzitetu Singidunum,odnosno na Fakultetu za turistički i hotelijerski menadžment. Naši profesori su uvek posvećivali pažnju da znanja koja stičemo budu primenjiva u praksi, u šta sam mogao da se uverim već pri obavljanju prve stručne prakse. Ono što je mene definitivno motivisalo da pružim svoj maksimum u ovoj oblasti jeste pristup svih zaposlenih na Univerzitetu i njihov odnos prema nama studentima, a sada već, ako mogu da kažem, uspešnim diplomcima.