Dunja Babić - Savapo

Moje ime je Dunja Babić Krneta. Poslovni fakultet Univerziteta Singidunum sam završila 2013. godine. Zaposlena sam u porodičnoj firmi Savpo, koja je prošle godine proslavila 25 godina uspešnog poslovanja.

 

Zaposlena sam na poziciji menadžera kvaliteta, ali dajem najveći doprinos u sektoru trgovine i marketinga, što je i bio smer za koji sam se opredelila na fakultetu.

 

Štamparija i veleprodaja Savremena Poslovna Obrada danas broji preko 70 zaposlenih, i može se pohvaliti najsavremenijim mašinama u oblasti grafičkog dizajna, ofset štampe i dorade. Svake godine naše preduzeće nastoji da napravi korak dalje u zadovoljavanju potreba savremenog društva, a opstanak u tržišnoj utakmici je sve teži. Savremena Poslovna Obrada pored štamparije, koja je osnovna delatnost, bavi se i veleprodajom školskog i kancelarijskog materijala, igračaka i poklon programa. Savpo uvozi i putni program italijanskog brenda Dielle. U sastavu preduzeća su i tri moderno opremljena maloprodajna objekta.

Aktivno učestvujem u kreiranju novih linija proizvoda koje Savpo priprema za svaku školsku sezonu. Nekoliko puta godišnje obliazimo evropske sajmove grafike gde prikupljamo ideje za novi, uvek bolji dizajn. Direktna komunikacija sa kupcima i dobavljačima je nešto u čemu sam vrlo uspešna.

Studiranje na Univerzitetu Singidunum mi je izuzetno olakšalo snalaženje u poslu. Mogu slobodno da kažem da mi je znanje stečeno na fakultetu pomoglo u prvoj godini rada, jer sam vrlo brzo ušla u posao i moje neiskustvo je bilo neprimetno. Svaki dan na poslu steknem neko novo znanje koje obogati moje dosadašnje iskustvo. Želela bih da upišem master studije iz oblasti finansija, jer smatram da bi mi pomogle da objedinim znanje i iskustvo, i da dalje napredujem u preduzeću.