Poznati predavači za novi Alumni skup

Podsećamo vas da se novi skup diplomaca Univerzitzeta Singidunum organizuje u petak 14. oktobra 2016. sa početkom od 18.00 časova u novoj zgradi Univerziteta Singidunum u Kumodraškoj 261.

Za predstojeći susret smo pripremili sledeći program:

  • 17.30-18.00 - okupljanje alumnista u Kumodraškoj 261
  • 18.00-18.30 - Pozdravni govori i rezultati Alumni ankete
  • 18.30-19.00 - Paralelna predavanja iz prakse
Alumni skpu - Air Serbia Alumni skup - MHM Alumni skup - TF Secure
  • 19.00 - Koktel

 

Molimo sve zainteresovane diplomce da svoje prisustvo potvrde putem maila alumni@singidunum.ac.rs, navodeći svoje ime, prezime i fakultet koji su završili.


Predavači / kolege diplomci Univerziteta Singidunum:

Alumni skup - Petar Živković

Petar Živković je trenutno na poziciji menadžera korporativne strategije i PMO u Air Serbia-i, nacionalne aviokompanije sa preko 40 direktnih, više od 20 čarter destinacija i oko 20 letelica u floti.

Karijeru mu čine Pricewaterhousecoopers revizija, Deloitte consulting i Air Serbia gde je počeo kao supervizor kontrolinga, a nastavio kao menadžer u korporativnoj strategiji. ACCA sertifikovan, posle Georgetown-ovog IIPES programa završio je master u menadžmentu, dok trenutno radi na završetku MBA studija. Pasija mu je edukacija - uvek raditi na sebi, ali prenositi i dalje.“

Alumni skup - Petar Platiša

Petar Platiša radi kao direktor prodaje kompanije Mona Hotel Management d.o.o. koja trenutno upravlja sa 4 smeštajna objekta - hotel Zlatibor Mona , hotel Argo u Beogradu, hotel Javor na Kušićima i vila Bella u Budvi.
U početku svoje karijere radio je kao menadžer prodaje hotela Javor koji posluje u sklopu kompanije i uspeo je da u kratkom roku od privatizovanog hotela koji je negativno poslovao zahvaljujući proaktivnom tržišnom pristupu napravi rezultate koji su hotel uveli u zonu pozitivnog poslovanje. Radeći kao direktor prodaje usko se specijalizovao za informacione tehnologije u hotelijerstvu, prvenstveno u domenu CRM-a, internet marketinga i prodaje, kao i telefonskih centrala.

Alumni skup - Igor Talić

Igor Talić je trenutno na poziciji senior frontend developer-a i radi sa timom u firmi TF Secure.

Tokom četri godine rada kao programer promenio je dosta pozicija i tehnologija, radio na velikim mikroservisnim arhitekturama u Javi i Node.js-u. U samom početku bio je full stack PHP developer. Hobi mu je pravljenje igrica. Za sada pravi male igrice, za sebe i svoje prijatelje ali je to nešto što ga ispunjava. Oblast u kojoj sebe vidi i u kojoj bi nastavio sa specijalizacijom je WebGL i OpenGL.


Voleli bismo kada bi se što veći broj vas odazvao našem pozivu i uveličao naš veliki godišnji skup svih diplomaca.

Dobro došli na vaš Univerzitet Singidunum !