Održan skup diplomaca Univerziteta Singidunum

U nedelju 18. juna 2017. godine realizovan je izlet diplomaca Univerziteta Singidunum - članova Alumni asocijacije.

Ekskurzija alumnista - 001

Diplomci našeg Univerziteta su imali priliku da obiđu Preljinu, Čačak, planinu Kablar i Ovčarsko-kablarsku klisuru.

Ekskurzija alumnista - 002

Ekskurzija naših Alumnista je započela obilaskom Studija Maruška u Preljini kod Čačka. Diplomci su imali čast i zadovoljstvo da ih ugosti gospođa Maruška Topalović, generalni direktor Studija Maruška koji se bavi proizvodnjom unikatnih marama, ešarpi, šalova i kravata od svile.

Ekskurzija alumnista - 005 Ekskurzija alumnista - 003 Ekskurzija alumnista - 004

Osim obilaska proizvodnje i ateljea, naši diplomci su imali priliku da od gospođe Topalović saznaju koliko je teško pokrenuti sopstveni biznis u Srbiji, sa kakvim se izazovima susreće u svakodnevnom poslovanju i kako se kvalitetom, idejama, upornošću i radom mogu postići dobri rezultati.

Ekskurzija alumnista - 006

U nastavku putovanja učesnici ekskurzije su "osvojili" vrh planine Kablar sa koga se pruža prelep pogled na uklještene meandre Zapadne Morave.

Ekskurzija alumnista - 007

Krstarenje jezerom Međuvršje, ručak na brodu i obilazak manastira Nikolje su takođe upotpunili ovaj skup diplomaca našeg Univerziteta - članova Alumni asocijacije.

Ekskurzija alumnista - 009 Ekskurzija alumnista - 008 Ekskurzija alumnista - 010

Zajedno sa nekadašnjim studentima, koji su danas zaposleni u različitim preduzećima, bankama, revizorskim kućama, turističkim agencijama, hotelima, IT kompanijama... bili su i studenti - predstavnici Studentskog Parlamenta Univerziteta Singidunum.

Ekskurzija alumnista - 011

Cilj neformalnog okupljanja diplomaca jeste njihovo međusobno upoznavanje i umrežavanje, ali i jačanje veza između sadašnjih studenata, predstavnika Univerziteta Singidunum i diplomaca, odnosno uspešnih mladih poslovnih ljudi.

Ekskurzija alumnista - 012

Vođe puta su bili asistenti: Dušan Borovčanin, koordinator Alumni asocijacije i Predrag Obradović, marketing i PR menadžer Univerziteta Singidunum.

Ekskurzija alumnista - 013

Više fotografija sa izleta Alumni asocijacije možete pogledati na zvaničnoj Facebook stranici Univerziteta Singidunum.