Održan skup diplomaca Univerziteta Singidunum

U petak 14. oktobara 2016. godine održan je Drugi zvanični skup diplomaca Univerziteta Singidunum. Ovom prilikom okupilo se oko 100 nekadašnjih studenata našeg Univerziteta, koji su danas uspešni u poslovima kojima se bave.

Alumni skup 2016 - slika 2

Ekonomistima, revizorima, programerima, informatičarima, menadžerima hotela, turističkih agencija, bankarima, marketing menadžerima koji su diplomirali na fakultetima Univerziteta Singidunum obratili su se prof. dr Mladen Veinović, rektor, Predrag Obradović, marketing i PR menadžer Univerziteta Singidunum i Dušan Borovčanin, koordinator Alumni asocijacije.

Alumni skup 2016 - slika 1 Alumni skup 2016 - slika 3

Zanimljiva predavanja održali su diplomci Univerziteta Singidunum: Petar Živković menadžer korporativne strategije kompanije AIR SERBIA, Petar Platiša, direktor prodaje kompanije MONA HOTEL MANAGEMENT i Igor Talić, senior frontend developer TF SECURE.

Alumni skup 2016 - slika 4 Alumni skup 2016 - slika 5

U neformalnom delu, alumnisti su imali priliku da se upoznaju, druže i ostvare poslovne kontakte sa koleginicama i kolegama iz različitih domaćih i stranih kompanija, koje povezuje diploma Univerziteta Singidunum.

Alumni skup 2016 - slika 6 Alumni skup 2016 - slika 7